Hamdije Kapidžića 10, Dobrinja 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina tel: +387 (0) 33 454 499

slogan18.png

Kada kažemo Italija, odmah pomislimo na fino vino, pizzu, umjetnost, modu i profinjeni stil Talijana općenito. No, uza sve nabrojeno, nas zanima ponajprije talijanski stil uređenja.

Italianstyle

Talijanski stil u interijeru temelji se na udobnosti i funkcionalnosti te služi obiteljskim druženjima. Poznato je da su Talijani izrazito društveni pa tako i njihov način uređenja (slobodan, otvoren, pristupačan) omogućuje gostima da se osjećaju kao članovi obitelji.

Ako ste i vi ljubitelj talijanskog stila te u svom domu želite dašak Italije, prostor obogatite bojama, dekorativnim tkaninama, kamenom, kovanim željezom, stupovima, antikvitetima i umjetninama.

Zidovi su u domovima Talijana uglavnom obojeni u bež ili žutu boju, a najčešće su premazani specijalnim dekorativnim premazima s posebnom obradom brušenja. Nije nužno držati se samo tradicionalnog stila kako biste postigli talijanski štih u interijeru. Slobodno se možete poigrati kombinacijom modernog i tradicionalnog stila te tako svoj dom učiniti originalnim i jedinstvenim.

Samo jednim efektnim detaljem u prostoru kao što je lampa, neuobičajena fotelja ili pak originalno dizajnirana komoda postići ćete da prostor zablista jedinstvenim šarmom. Talijani su vrsni znalci kada je u pitanju kombiniranje različitih stilova, ali su i inovativni u izradi materijala za uređenje.

Italianstyle3

Posebno su vješti majstori za izradu novog namještaja koji izgleda antikno, ali i drugih elemenata za opremanje interijera. Oni koji su više skloni modernom stilu uređenja, a željeli bi unijeti i talijansku notu, slobodno neka koristite namještaj i elemente od prirodnih materijala kao što su lakirano drvo, staklo, koža i metal te ih "začine" elegantnim dekorima fine teksture.

Spomenimo još i talijanske kuhinje koje su svojom elegancijom i profinjenim dizajnom osvojile svijet. U Italiji postoji velik broj proizvođača kuhinja koji svoje proizvode izvoze širom svijeta pa tako i kod nas. Imati kvalitetnu talijansku kuhinju u svome domu velika je prednost s obzirom na to da će ona zadovoljiti i svojom funkcionalnošću i estetskim kriterijima.

Kada je posrijedi rasvjeta u talijanskom stilu, uređenja interijera nezaobilazne su visilice, bile one modernog ili pak klasičnog dizajna. Nemojmo zaboraviti da su Talijani poznati i po izvrsnoj keramici pa u njihovim interijerima često vidimo podove obložene terakotom. Osim toga, kvalitetni kreveti i udobne sofe njihov su zaštitni znak.

IZVOR: domivrt.vecernji.hr

O NAMA

apfooter

Od svog osnutka 1998 god. pa sve do danas osiguravamo svim našim kupcima koji žele opremiti svoj prostor kvalitetnim i stilskim namještajem, proizvode eksluzivnih marki koje će zadovoljiti visoku kvalitetu i moderan dizajn.

 

... uspješno trajemo i svakodnevno radimo na tome da Vaši prostori ožive!

AP INTERIJERI d.o.o.

Hamdije Kapidžića 10, Dobrinja

71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

tel: +387 (0) 33 454 499
fax: +387 (0) 33 454 499

e-mail: apinter@bih.net.ba
info@apinterijeri.ba

AP INTERIJERI d.o.o.  - 1998.-2019. SVA PRAVA PRIDRŽANA

designer17