Hamdije Kapidžića 10, Dobrinja 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina tel: +387 (0) 33 454 499

slogan18.png

clanakmadraci

San je i uživanje i potreba. Bez dobrog sna naše tijelo ne može normalno funkcionirati. Uloga sna za naše zdravlje je neprocjenjiva. Dobar noćni odmor poboljšava produktivnost, pozornost i pamćenje, jača imunitet, obnavlja stanice, štiti od stresa, potiče kreativnost, ljepotu i dugovječnost. Kvaliteta sna ovisi o mnogim čimbenicima, a jedan od njih je dobar madrac. AP Interijeri Vam nude visoko kvalitetne madrace brandova HespoOriolik i MojSan. Uvjereni smo kako ćete pronaći savršen madrac za sebe i svoju porodicu. Za više informacija, molimo kliknite na fotografiju.

MojSanLogo

MojSan® je brand koji je sinonim za pojam "domaće a kvalitetno" i u vlasništvu je kompanije Delibašić poliuretani d.o.o. iz Kaknja, gdje se nalaze i naši proizvodni pogoni. Prisutni smo na cijelom tržištu BiH i jedan smo od lidera na polju proizvodnje sistema za spavanje sa ciljem intenzivnijeg širenja na regionalnom nivou. U svojoj ponudi imamo madrace, nadmadrace, jastuke, posteljine, latoflekse, krevete te druge proizvode iz asortimana za spavanje.

Konstantno pratimo svjetske trendove u industriji sistema za spavanje, te fokusirajući se na potrebe tržišta nastojimo razviti povjerenje naših kupaca prema vrijednostima koje kreiramo.

MojSanMadraci02

hespologoTvrtka Hespo osnovana je 1991. godine. Nakon dotadašnje, dugogodišnje proizvodnje opružnih jezgri koje su se uglavnom izvozile u zemlje zapadne Europe, logičan slijed bio je početak proizvodnje madraca.

Tijekom proteklih 20 godina tvrtka Hespo intenzivno je rasla uz kontinuirano investiranje u modernizaciju proizvodnje i razvoj vlastitih, novih programa proizvoda. Rezultat toga je neosporna uloga tržišnog lidera na regionalnom tržištu madraca te snažan brand prepoznat od strane krajnjih korisnika kao sinonim za udobnost, kvalitetu i zdravlje.

hespomadraci

Orioliklogo

Oriolik d.d. je suvremena tvornica u privatnom vlasništvu sa dvije bazne djelatnosti, širokog i fleksibilnog asortimana prilagodljivog zahtjevima tržišta: proizvodnja tapeciranog namještaja te proizvodnja poliuretanskih mekih i krutih pjena te prateće proizvodnje drvenih elemenata i metalnih mehanizama i rama. Svojim proizvodima "Oriolik" d.d. je već više od 30 godina prisutan u većini europskih zemalja.

Oriolikmadrac

Ukoliko imate dodatnih upita, molimo da nas kontakirate.

 

O NAMA

apfooter

Od svog osnutka 1998 god. pa sve do danas osiguravamo svim našim kupcima koji žele opremiti svoj prostor kvalitetnim i stilskim namještajem, proizvode eksluzivnih marki koje će zadovoljiti visoku kvalitetu i moderan dizajn.

 

... uspješno trajemo i svakodnevno radimo na tome da Vaši prostori ožive!

AP INTERIJERI d.o.o.

Hamdije Kapidžića 10, Dobrinja

71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

tel: +387 (0) 33 454 499
fax: +387 (0) 33 454 499

e-mail: apinter@bih.net.ba
info@apinterijeri.ba

AP INTERIJERI d.o.o.  - 1998.-2019. SVA PRAVA PRIDRŽANA

designer17