Hamdije Kapidžića 10, Dobrinja 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina tel: +387 (0) 33 454 499

slogan18.png

×

Warning

Assign the component VirtueMart to a menu item
No Shop Currency defined! Contact the administrator, if you are one go to https://www.apinterijeri.ba/administrator/index.php?option=com_virtuemart&view=user&task=editshop

DjecijesobeUređenje dječje sobe veliki je užitak za svakog roditelja, ali u isto vrijeme i veliki izazov. Kako od dječje sobe napraviti idealno mjesto u kojem će se naši mališani osjećati ugodno i lijepo? Jedno je sigurno, ova prostorija trebala bi odisati veselim bojama kako bi bila savršeno mjesto za igru i druženje. S druge strane, pošto u njoj spavaju, uče i odmaraju, treba napraviti idealan balans između više funkcija dječje sobe. U našoj ponudi pronađite idealne dječje sobe brandova JelaAlples, Hespo i Tomasella.

jela jagodina logoJela Jagodina d.o.o. je proizvođač pločastog nameštaja koji zadovoljava raznovrsne funkcije kuhinja, predsoblja, spavaćih, dnevnih i dječjih soba. Kompletan proizvodni program namještaja Jela sada je dostupan i u našem salonu po promo akciji uz 20% uštede.

kiki joy 3

alpleslogoPoduzeće Alples osnovano je godine 1955. i danas je vodeći proizvođač namještaja u Sloveniji.

S timom od 190 zaposlenika zalažemo se za visoku kvalitetu, uspješnost i brigu za naše kupce. Kroz bogatu tradiciju stekli smo iskustvo i znanje s kojim smo u toku kako s tehnologijom, tako i s razvojnim i dizajnerskim trendovima.

Naš slogan glasi "Kada stan postane dom.." jer je Alplesova misija pomagati kupcima u stvaranju doma.

alplesdjecija

hespologoTvrtka Hespo osnovana je 1991. godine. Nakon dotadašnje, dugogodišnje proizvodnje opružnih jezgri koje su se uglavnom izvozile u zemlje zapadne Europe, logičan slijed bio je početak proizvodnje madraca.

Tijekom proteklih 20 godina tvrtka Hespo intenzivno je rasla uz kontinuirano investiranje u modernizaciju proizvodnje i razvoj vlastitih, novih programa proizvoda. Rezultat toga je neosporna uloga tržišnog lidera na regionalnom tržištu madraca te snažan brand prepoznat od strane krajnjih korisnika kao sinonim za udobnost, kvalitetu i zdravlje.

HespoSapavaca

logo tomasella"Looking back to the past to understand the future."

With this maxim, in 1948 Luigi Tomasella founded what was destined to become a leading producer on the Italian furniture scene.

The founder’s sons and grandsons now run the company in world markets: in Europe, Asia and the U.S.A., with its own sales network.

Today, as a company, Gruppo Tomasella covers 100,000 sq. m dedicated to producing modern che classici and classic furniture and furnishing accessories, with the right balance of sound company history and a strong inclination for technological and creative innovation.

Tomselladjecije

Ukoliko imate dodatnih upita, molimo da nas kontakirate.

BESPLATNA DOSTAVA, UNOS I UGRADNJA

O NAMA

apfooter

Od svog osnutka 1998 god. pa sve do danas osiguravamo svim našim kupcima koji žele opremiti svoj prostor kvalitetnim i stilskim namještajem, proizvode eksluzivnih marki koje će zadovoljiti visoku kvalitetu i moderan dizajn.

 

... uspješno trajemo i svakodnevno radimo na tome da Vaši prostori ožive!

AP INTERIJERI d.o.o.

Hamdije Kapidžića 10, Dobrinja

71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

tel: +387 (0) 33 454 499
fax: +387 (0) 33 454 499

e-mail: apinter@bih.net.ba
info@apinterijeri.ba

AP INTERIJERI d.o.o.  - 1998.-2019. SVA PRAVA PRIDRŽANA

designer17